Ikke kategoriseret

Atelieret udvides

Selvom det er juletid, er det alligevel tid til at vise starten på det nye store projekt der er gang i. Juleandens fedt kan lige så godt slides af med byggemotion, og det giver det når der skal rives mure ned, lægges gulv, isoleres osv. Alt sammen for at forvandle og udbygge det nuværende værksted så det bliver et stort lyst atelier, der står færdigt i løbet af foråret. På billederne ses hvordan der er slået hul i muren og isat nyt stort vinduesparti, så lyset kan strømme ind i atelieret. Med plads til arbejdsborde, ophængning af malerier og lagerplads til materialer m.m. bliver der gode arbejdsforhold til kommende projekter. Mere om det senere 🙂

L1009250

Standard

Send

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s