Atelier, Ikke kategoriseret, Kunst, Kunstskole, Nyhed

Nyhed: Kunstskole midt på Fyn

Ann-Lisbeth Sanvigs kunstskole starter op til sommer, og lægger ud med at gå i kunstmaleren Johannes Larsens fodspor. Se programmet for sommeren 2014 og efteråret 2014.

ALB_8648

Som anerkendt kunstner, med mere end 25 års erfaring, uddannet på det Fynske Kunstakademi i årene 1986-91, kan jeg tilbyde dig varierede og spændende kurser i maling og tegning.

1-000_1333Der tilbydes både en-dags kurser og workshops i weekender m.m., som er rettet mod både begyndere og erfarne. Det foregår lige midt i det idylliske Fyn, i landsbyen Freltofte, der ligger på en af de skønne Margueritruter i det smukke bakkede midtfynske landskab. Der arbejdes i kunstnerens atelier, og kursister er meget velkomne til at bruge den gamle gårds spændende have og omgivelser til inspiration og motiver, og afslapning.

L1004791

Ann-Lisbeth Sanvigs kunstskole er meget centralt beliggende, om du kommer fra Odense (15 min. i bil), fra Ringe (10 min i bil), Svendborg (20 min i bil), eller fra andre dele af landet. Der er kun fem min. kørsel fra motorvejsafkørslen ved Årslev.

Reklamer
Standard

Send

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s