Nyhed: Kunstskole midt på Fyn

Ann-Lisbeth Sanvigs kunstskole starter op til sommer, og lægger ud med at gå i kunstmaleren Johannes Larsens fodspor. Se programmet for sommeren 2014 og efteråret 2014.

ALB_8648

Som anerkendt kunstner, med mere end 25 års erfaring, uddannet på det Fynske Kunstakademi i årene 1986-91, kan jeg tilbyde dig varierede og spændende kurser i maling og tegning.

1-000_1333Der tilbydes både en-dags kurser og workshops i weekender m.m., som er rettet mod både begyndere og erfarne. Det foregår lige midt i det idylliske Fyn, i landsbyen Freltofte, der ligger på en af de skønne Margueritruter i det smukke bakkede midtfynske landskab. Der arbejdes i kunstnerens atelier, og kursister er meget velkomne til at bruge den gamle gårds spændende have og omgivelser til inspiration og motiver, og afslapning.

L1004791

Ann-Lisbeth Sanvigs kunstskole er meget centralt beliggende, om du kommer fra Odense (15 min. i bil), fra Ringe (10 min i bil), Svendborg (20 min i bil), eller fra andre dele af landet. Der er kun fem min. kørsel fra motorvejsafkørslen ved Årslev.

Reklamer

Send

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s