Atelier, Kunst, Kunstskole

Have, kunst og vin

Hillerød var i går målet for en tur over broen fra Fyn, hvor jeg blev hædret som årets kunstner. Vinen kommer ind i billedet, da det samtidigt var to af de malerier, der prydede Hillerød Kunstdages 2014 vin, jeg har leveret. Haven er en del af det på den måde, at der er motiver fra Frederiksborg Slot med parken på en af vinetiketterne.

Lige nu gøres atelieret klar til at modtage kursister, og også haven får ekstra omsorg i år, så det hele kan være klar til at du måske også kommer forbi på et kursus. Se hvad kurserne indeholder i menuen på toppen af siden, og deltag sammen med de der allerede har reserveret en plads.

 

Standard

Send

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s