akrylundervisning, akvarelundervisning, Atelier, Billeder undervejs, Ikke kategoriseret, Kunst, Kunstskole, Maleundervisning, Maleworkshop, Nye malerier, Nyhed, Presse, tegneundervisning, undervisning, Værkstedet, Værsktedet

Er du gået i stå med dine malerier?

Det tror jeg, at vi alle kender til – OG det er bare vildt frustrerende!!!

D. 13. og 14. september holder jeg maleworkshop, hvor du kan få professionel hjælp og kunstneriske inputs til at komme videre med dine malerier. Da jeg har plads til max. 8, vil jeg anbefale dig at melde dig til nu, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Tryk og tilmeld dig workshoppen her

Men inden vi ses, vil jeg give dig et lille trick 😉

Når jeg arbejder på et maleri, sker det ofte, at jeg kommer i tvivl om, hvilken farve jeg skal bruge. Men for ikke at ødelægge noget bruger jeg et tegne- og maleprogram,der hedder Paint. Jeg tager et foto af maleriet med min mobiltelefon, sender det til min mail og downloader det på min computer. Herefter åbner jeg fotoet i Paint. Det er forholdsvis nemt og simpelt at arbejde med. Jeg bruger det mest til at se, hvilken farve de forskellige flader skal have, men der er mange andre anvendelsesmuligheder. Og jeg skal lige skynde mig at påpege, at jeg ikke er noget computergeni!!!

Her kan du se, hvordan du kommer i gang med Paint:

Tryk her og se hvordan du åbner paint

Tryk her og se hvordan du bruger paint

Eksempel på, hvordan jeg bruger Paint:

This slideshow requires JavaScript.

.

Reklamer
Standard

Send

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s