akrylundervisning, akvarelundervisning, Atelier, Kunst, Kunstskole, Maleundervisning, Maleworkshop, Nyhed, Presse, tegneundervisning, undervisning, Værkstedet, Værsktedet

Kan du svare ja til flere af disse spørgsmål?

Jeg er i tvivl om, hvilken stil jeg skal male i? Jeg er gået i stå, hvordan kommer jeg i gang igen? Hvordan får jeg dybde i mit maleri? Hvordan får jeg balance mellem farverne? Jeg vil gerne i gang med at male; men ved ikke hvordan?

2-L1015076

Hold da op – der er mange spørgsmål, der trænger sig på, når man kaster sig ud i den svære kunst at male! Men det er muligt at få et kvalificeret bud på dem. Jeg tilbyder dig sparring, undervisning i maleteknikker og farvelære, kunsthistorisk og samtidskunstneriske inputs og inspiration og ikke mindst hyggeligt samvær og fællesskab med ligesindede 🙂

I efteråret tilbyder jeg følgende malekurser (max 8 deltagere på hvert hold):

Tryk her og tilmeld dig aftenkursus start d. 9. september

Tryk her og tilmeld dig weekendworkshop d. 13. og 14. september

Tryk her og tilmeld dig weekendworkshop d. 4. og 5. oktober

Tryk her og tilmeld dig weekendworkshop d. 15. og 16. november

Reklamer
Standard

Send

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s