aftenkursus, akrylundervisning, akvarelundervisning, ann-lisbeth sanvigs kunstskole, Fyn, Kunst, Kunstskole, Maleundervisning, Maleworkshop, Nyhed, odense, tegneundervisning, undervisning, weekendworkshop, workshop

“Tusind tak for en super workshop!”

Jeg havde workshop i weekenden og se her, hvad der senere lå i min indbakke fra en af deltagerne Ulla Kristensen – så bliver man da glad i låget:

L1014808

“Tusind tak for en super Work shop. Tak fordi du har sparket, opmuntret, og trøstet. Ikke mindst har jeg fået redskaber til at komme videre, og troen på at det jeg gør er rigtig, og AT JEG KAN. Super weekend, som kun kan anbefales. Vi ses igen. Kh Ulla Kristensen”

HUSK at du, hvis du modtager mit nyhedsbrev, får 30% rabat på min workshop d. 13. og 14. juni ! ! ! Hvis du tilmelder dig i marts 🙂

Yes, lad mig straks tilmelde mig og få glæde af det fantastiske tilbud

Hav en rigtig dejlig uge 🙂

 

Reklamer
Standard

Send

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s