Er du trofast???

Nu tænker du nok, at det  rabler for mig 🙂

Men dit forhold til dit maleri svarer på mange måder til dit forhold til en livspartner – til et ægteskab. Der er tider, hvor du synes, at det er helt fantastisk. Solen skinner hver gang, du kigger på det, og du er som nyforelsket. Og så er der de dage, hvor du synes, at det er godt og grundigt træls. At alt bliver – undskyld mit sprog – lortebrunt og slet ikke som det billede, du har inde i dit hoved! Der er med andre ord dømt KRISE ! ! !

Her er det så liiiige vigtigt, at du holder fast og bliver ved, for det er i hvertfald min egen erfaring, at det er her, at du rykker dig. Accepter at det ser forfærdeligt ud i en periode og gå planken ud!

De malerier, som du maler, er et produkt af de erfaringer, du gør dig undervejs i processen. Hvis du springer over og videre til noget andet hver gang, bliver du ikke klogere eller dygtigere – i værste fald kun mere forvirret.

Så hold ud og vær trofast  – over for dig selv og dit maleri! Og lær at omfavne den mest trofaste følgesvend af alle – tvivlen – så den ikke får magten over dig!

I weekenden havde jeg otte skønne kvinder på workshop, og som du kan se, var der fuld koncentration over hele linjen 🙂

Reklamer

Send

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s