akrylundervisning, akvarelundervisning, ann-lisbeth sanvigs kunstskole, Fyn, Kunst, Kunstskole, lørdagsworkshop, Maleundervisning, Maleworkshop, Nyhed, odense, tegneundervisning, undervisning, workshop

Fem skønne dage i Rom

I forrige uge var jeg i Rom. Min mand Morten var på fotokursus hos fotograf Thorsen Overgaard, og jeg tog med. Imens Morten fotograferede i Roms gader, tegnede jeg i byens smukke og stemningsfyldte kirker og sad på cafeer og tegnede små hurtige skitser af cafeens gæster.

rom kirke1

Jeg har altid været vildt fascineret af de katolske kirker og deres udsmykninger. De små tykke engle højt oppe i kirkernes hvælvinger og marmorens flotte strukturer og farver. I kirkerne er der ro til at sidde og tegne, og ind imellem kan man være heldig at kunne overhøre en messe eller en organist øve sig.

Når man, som jeg, sidder og tegner på en café, handler det om at være diskret og hurtig. Den, som jeg tegner, må ikke opdage, at jeg tegner ham eller hende. Jeg plejer at vælge et par stykker, som jeg synes har noget karakteristisk over sig, og så skifter jeg med at tegne dem.

Så går det ellers bare der ud af, for pludselig flytter den ene sig en smule i stolen, retter på sit hår eller briller. Det er simpelthen så morsomt og en knald god øvelse i at tegne 🙂 Elsker at tegne!

Standard

Send

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s